Az Aramis újra bajnok a Strandfociban 16 év után, majd egy héttel később a Szuperkupát is elhódítottuk

2020. augusztus 03. - 19:45

Az Aramis nyerte a 2020-as magyar NB I-es strandlabdarúgó-bajnokságot, miután a döntőben 0-3-ról, 6-5-re legyőzte a tavalyi bajnok Jászfényszaru-Goldwin-Plusst. A harmadik helyet az Újhartyán szerezte meg a Lupa Beach ellen.

Az alapszakasz 8 fordulója után a 3. helyen jutottunk a 4-es döntőbe. Az elődöntőben az Újhartyán csapatát győztük le, a döntőben óriási csatában nyertük el a trófeát.

A gólkirályi címet LLorenc Gomez és a legjobb kapus díjat Iváncsik Norbert az Aramis játékosai érdemelték ki.

Az Aramis 7-3-ra legyőzte a Gyöngyös csapatát a Strandlabdarúgó Magyar Szuperkupa fináléjában, a legjobb játékos díjat szintén az Aramis játékosa nyerte el, Edu Suárez.

STRANFOCI BAJNOK CSAPAT ÉS SZUPERKUPAGYŐZTES AZ ARAMIS 2020-ban.

A JLC-BSC ARAMIS játékosai, bajnokai: Iváncsik Norbert (K), Gáspár Szabolcs (K), Soós Arnold (K), Simon Balázs (CsK), LLorenzo Gomez, Eduard Suarez, Antonio, Arias Jose, Izsvák Ádám, Bocsev Balázs, H.Zováthi Bendegúz, Nyeste Csaba, Choman Ádel, Szilágyi Ádám, Verhoczki László, Tóth Dávid, Simon Sándor

A fantasztikus spanyol játékosok és magyar fiatalokkal telitűzdelt csapatot tudtunk összekovácsolni rövid idő alatt egy parádés Abádszalóki edzőtáborral kezdődően. Szeretnénk ezt a csapatot tovább építeni, fejlődni és hasonló sikereket elérni. Champion mentality!