Az u17-es csapatunk a 3. helyezést szerezte meg

2020. augusztus 02. - 19:34

Az Aramis utánpótlásban is képviseltette magát az MSMN által kiírt kiemelt u17-es bajnokságban, ahol nagy küzdelmek között a bronzérmet szereztük meg. A gólkirályi címet pedig Gáspár Benedek érdemelte ki.

A csoportban a Hidegkút csapata ellen kezdtünk, az első mérkőzésen még mindkét csapat ízlelgette a strandfoci szépségeit. Fontos győzelemmel kezdtünk, majd a második mérkőzésen a Pénzügyőr I-es brigádja ellen szenvedtünk vereséget.

A 2. helyen jutottunk a legjobb 4 közé, ahol a másik csoport első helyen továbbjutó Bonyháddal kerültünk össze. Bonyhádiak felülkerekedtek rajtunk és kihasználták a hibáinkat, így nem jutottunk a döntőbe.

Azonnal kezdődött a bronzmérkőzés, ahol a sors úgy hozta, újra a Pénzügyőr I-es csapatával kerültünk össze. A gyerekeink nagyot küzdöttek és mindenki megtett mindent a pályán és a kispadon egyaránt. A kapusaink parádés védései, a játékosok összetartása és egymás biztatása meghozta a 3. helyet.

Csapat: Budodi Márk (K), Kiss Rudolf (K), Pap Zsombor (CsK), Lévai Dániel, Gáspár Benedek, Kókai Bence, Szente Bence, Berkes Gábor, Csóri László, Erdősi Soma

Edzők: Szente Tamás, Soós Arnold, Simon Balázs