Aktuális, 1. forduló
2015.08.31., hétfő
Aramis SE
Swietelsky Haladás VSE
-
-
FC Veszprém
Dunaferr DF Renalpin FC
-
-
Göcsej SK
MVFC-Berettyóújfalu
-
-
2015.10.12., hétfő
Nyírgyulaj KSE
Rába ETO
-
-
2015.12.11., péntek
Déli Futsal
Rubeola Football Club
-
-
Következő mérkőzés, 2. forduló
2015.09.07., hétfő
Dunaferr DF Renalpin FC
Aramis SE
-
-
A bajnokság állása
Csapat P
1. Dunaferr DF Renalpin FC 0
2. FC Veszprém 0
3. Rába ETO 0
4. Nyírgyulaj KSE 0
5. Rubeola Football Club 0
6. Déli Futsal 0
7. MVFC-Berettyóújfalu 0
8. Göcsej SK 0
9. Swietelsky Haladás VSE 0
10. Aramis SE 0
Fotók
A csapat mérkőzései az NB I-ben
Ford H. Ellenfél Ered.
1 O Swietelsky Haladás VSE

-

Győzelem

Vereség

i = idegenben, h = hazai
Országos Futsal Bajnok az U13-as Aramis!

2013.05.04.

A budaörsi U13-as Aramis nyerte 151 csapatból az országos futsal bajnokságot. Fantasztikus játékkal, kitartással és lelkesedéssel tudták az első helyet megszerezni az Aramisos srácok, az egész éves munka meghozta a gyümölcsét és a nagyon büszkék vagyunk. Az aranyérem megszerzése azonban a végső küzdelmekben is izgalmas, rögös utat jelentett, hiszen az első meccsen büntetőkkel jutottunk tovább, a döntőben pedig egy gólkülönbséggel győztünk.

Az első mérkőzésen a Hajdúszoboszlóval sokáig nem bírtunk, kapusunk –Poscher Dominik- nem engedett labdát a kapujába az első 15 percben. A második félidőben ellenfelünk szerzett vezetést, amire rögtön válaszoltunk, Erős Noel góljával  – az U13-as futsal Pest megyei bajnokság gólkirálya által- és az egész csapat nagyon együtt volt. A végeredmény 1:1 maradt, így következett az 5-5 idegfeszítő büntető. Az Aramisos edzőink Korozmán Krisztián és Sámson Zoltán a játékosoknak adta a tippeket, addig Soós Ferenc a kapusunkat látta el jó tanácsokkal. Az első büntetőt a hajdúszoboszlóiak rúgták, melyet az Aramisos kapus  -Farkas Olivér- hárított is, így előnyhöz jutottunk. Forrt a levegő és mindent beleadtak a fiúk a továbbjutásért, annyira jól sikerült a büntetőrúgás, hogy 5:3-as arányban nyertük, nálunk senki sem hibázott.

A 3.helyért, így a Kispest és a Hajdúszoboszló csapata versengett, ahol ritkán látott játékot és lelkesedést láthattunk. Félidőben 2:0-ra vezetettek a szoboszlóiak, majd ezt a 16.percben növelték. Ezután a jól felkészített Kispest egyik percről a másikra hozta a legjobb formáját és 0:3-ról kiegyenlített. Kénoszt Feri csapata akkora lélektani előnyhöz jutott, hogy felülkerekedett ellenfelén és 5:3-s győzelmet aratott, amivel elnyerte a bronzérmet.

A döntőben a Békéscsabával kellett megküzdenünk a bajnoki címért, amely látszott, hogy nehéz feladat lesz. Ők 5:1-es győzelemmel jutottak be elődöntőből, a Kispest ellen. Az első meccsünkhöz hasonlóan sok szép helyzetet láthattunk, de gól nem született az első játékrészben. Vezetést szereztünk  -Bertalan Márton gójával- , de sokáig nem tudtuk megtartani és 1:1 lett az eredmény. Lebilincselő játékot mutattak az U13-as fiatalok, szép megoldásokkal küzdöttek az aranyéremért. Folytattuk a futsalos elemekkel telitűzdelt játékunkat, lélegzetelállító helyzeteket láthattunk mindkét csapattól, a csapatösszetartásnak, ill. Samu és Krisz fergeteges vezetésének, a szülők biztató szurkolásának köszönhetően jött a győztes gól. A vége előtt 5 perccel Láng Tamás rúgta, az újra vezetést szerző gólt, mely a bajnoki cím megszerzését is jelentette egyben, hiszen több gól már nem született.

Az U11-es Országos Bajnok a Gyöngyös csapata lett, Berkes Laci vezetésével,míg az ezüst érmet a Sülysápi focisuli szerezte meg az Aramisos csapatkapitány Németh Péter vezetésével, a 3.helyen a Békéscsaba végzett.

Minden résztvevőnek gratulálunk, fergeteges U11-es és U13-as mérkőzéseket láthattunk és sok ügyes játékost.

Soós Ferenc:  Nagy örömmel tölt el, hogy az U11-es és U13-as csapatoknál rengeteg ügyes, és az edzők által jól felkészített gyereket láthattam játszani. Elismerésem az összes egyesület felé, aki eljutott eddig és belefektette a sok munkát. Ami külön a szívemhez szól, hogy az ország legjobb 4-4 csapatának edzői  közül, többen régi vagy még aktív futsal játékosok. Szerencsére ez még pluszban meg is látszott több gárdánál, hiszen sok tanult futsalos elem, figura mutatkozott meg már most a kicsik játékában.  Gratulálok mindenkinek!

13:00 Kispest SE Békéscsaba UFC 1-5
13:45 Hajdúszoboszlói SE Colorspectrum Aramis 1-1
    büntetőkkel 3-5
14:30 Kispest SE Hajdúszoboszlói SE 5-3
15:15 Békéscsaba UFC Colorspectrum Aramis 1-2

 

foto

Képek a mérkőzésekről »