U15, 1. forduló

2020. szeptember 29. - 10:26

Nehezen állt össze az idei szezonban az u15-ös csapatunk egyéb okból kifolyólag, de akik kitartottak az Aramis mellett, most jól rajtoltak. Az elmúlt pár hétben Moga Lóri a felnőtt NB I-es csapatunk vezetőedzője foglalkozott az u15-ös játékosokkal. A fiataloknak új kihívás, hogy az idei szezontól ez a korosztály is már 2x20 perc tiszta játékidőt játszhat. A Cső-Montage csapata ellen kezdtünk itthon nagyarányú győzelemmel.

Dolgozunk-eddzünk és szeretnénk az Aramisban maradt és új játékosokat egy jó kis csapattá kovácsolni a bajnokság alatt. Több tehetséges gyerkőc tartott ki mellettünk a csábítások ellenére, mindenki több áldozatot hozva tudunk együtt edzeni. Bízunk benne, hogy még több lehetőségünk lesz egymást megismernie a gyerekeknek és az edzőknek egyaránt.

A mérkőzést bátortalanul kezdtük, aztán beindult a gólgyártás. Sok szép megoldást láthattunk és sokszor önzetlen csapatmunkát. Mindenki hozzátett a mérkőzéshez, ami kezdetnek jó. Kiemelhetnénk jó védéseket, szép gólpasszokat, gólokat; de tudtunk csapatként működni és erre büszkék vagyunk.

Tudjuk, hogy még nagyon sok munka és nehéz ellenfelek várnak ránk.

A mérkőzés adatlapja itt érhető el -->