NEMZETKÖZI FUTSAL TORNÁN az Aramis U15-ös csapata

2019. június 30. - 22:55

Montesilvanoban a 4. helyezést szerezte meg, Soós Arnold által irányított magyar csapat.

A legjobb kapus díjat is elhoztuk, amit Bukodi Márk érdemelt ki.

A 12 csapatból, a 3 csoportmeccsen veretlenül jutottunk tovább. Már a legjobb 4 között folytathattuk a tornát.

Nehéz és színvonalas mérkőzéseken az első 2 meccsen mégcsak gólt sem kaptunk.

A 3 db 4-es csoportból, a 3 első és a legjobb 2. jutott az első 4 közé.

Az első mérkőzésen az Acqua&Sampone olasz csapattal játszottunk, felülkerekedve rajtuk 7:0-s győzelmet aratva.

A második meccs igazán férfias munka volt, a Spanyol kiemelkedő F6 Fernandao Academy ellen. Szerencsére hamar fel tudtuk venni a gyors és harcos spanyol stílust. Több helyzetünk kimaradt, nagy küzdés volt az utolsó pillanatig. Az 50 percben szép játékkal, szívvel-lélekkel játszottunk 0:0-s döntetlent.

Az eredmények alakulása után a harmadik mérkőzés döntötte el, hogy ki jut az első 4-be. A szintén olasz AS Roma Calcio A5 brigádjával játszottunk nehéz és értékes mérkőzést. Ez is kiélezett volt, de nem hagytuk kicsúszni a kezeink közül. A végeredmény 3-6 lett a javunkra.

Óriási élmények és mérkőzések közepette teljesítenek a srácok erőn felül.

A Divisione Italia elismert olasz csapattal küzdöttünk a döntőbe jutásért, lendületes mérkőzésen kerekedtek felül rajtunk az olasz futsal u15-ös kiválogatott játékosokból összetett brigád.

A 3. helyért a Napoli Calcetto igencsak sportszerű csapatával játszottunk. Az első pecekben mindkét csapat nagyon hajtott, hamar 1-1 volt az eredmény, majd az első félidő 20 perce nekünk feküdt és 3 gólos előnyre tettünk szert. A második félidőt fáradtabban kezdtük, majd folyamatosan nyomott ellenfelünk. A vészkapus játékból csökkentették hátrányukat, majd egyenlíteni tudtak. Az utolsó percek olasz gólokat hoztak és sajnos kicsúszott a kezeink közül a harmadik hely.

Fantasztikus helyen, parádés nemzetközi futsal tornán vehettünk részt.

Összességében nagyon meg vagyunk elégedve a játékosok munkájával és büszkék vagyunk a 4. helyre és persze a legjobb kapus díjra.

Köszönjük minden játékosnak, edzőnek, szülőnek, vezetőnek és minden segítőnek ­–a Dunakeszi Kinizsi Futsal játékosoknak, szülőknek, edzőinek és vezetőségének egyaránt -, akik hozzátettek időt, energiát, stb., hogy ilyen élményben lehessen része az Aramisnak.